KAMPREFERAT

KAMPREFERAT Lørdag 05.03.16 spilte vi vår første treningskamp for sesongen 2016. Kampen endte i 6-0 seier til oss over Bjørgan.

Vi scorte 3 mål i hver omgang. Målscorere var Fredrik, Tore, Karolis, Gus, Øivind og Olle Olle.

Vi hadde med oss 14 spillere til kampen. Vi startet med dette laget. Eirik, Andreas, Tore, Karolis, Stian, Aqqalu, Sindre, Fredrik, Olle Olle, Bjarne og Jørgen. På benken hadde vi Øivind, Ole og Gus. Alle fikk godt med spilletid.

Som trener er jeg svært godt fornøyd med lagets prestasjon. Det at vi scorer 6 mål og holder nullen bakover er betryggende. Vi har 6 forskjellige målscorere, noe som forteller oss at vi har mange som kan avgjøre kamper. Det som er mest gledelig er at vi scorer mål i alle spillets faser, på dødball, kontring og mot etablert forsvar.

Vi fikk prøvd ut 3 formasjoner i denne kampen. Ikke noe ønskelig fra trener, men dette tvang seg frem ut fra kampbilde og noen småskader. Her fikk vi gode svar på styrker og svakheter i laget som helhet.

Det som imponerte meg mest defensivt i denne kampen, foruten en enorm spilleglede og et godt samhold, var hvordan vi til tider hadde stor variasjon på å presse høyt og ligge lavt. Her fikk vi se at spillerne begynner å skjønne kravene og rollene til høyt press kontra lavt press. Mot de beste lagene vil vi nok bli avslørt til tider, men det er en slik positiv progresjon i denne utviklingen, at får vi trent mer på dette sammen, så ser dette meget lovende ut for sesongen 2016.
Offensivt er vi som sagt god i alle spillets faser. Vi ønsker å spille fotball med store variasjoner og med kjente retningslinjer. Dette lykkes vi godt med. Når spillerne selv krydrer på med uforutsigbarhet i sine valg med og uten ball, ja da er det bare å glede seg til fortsettelsen.

Et annet poeng ift forrige sesong var at vi ser bedre trent ut. Vår fitness form er god.

Nå skal vi hjem og øve mer. Vi har mange treninger og samlinger foran oss som virkelig kan løfte oss videre.

Tilslutt vil jeg si at konkurranse om plassene er skjerpet for året. Vi har en større og bedre stall. Vi hadde spillere som var skadet/borte til dette oppgjøret og som snart vil være tilbake.

Så, alt er positivt pr.d.d. Fortsetter vi slik vil vi bli en positiv overraskelse for mange når serien starter.  I JUST LOVE IT!!!!

Ketil Fjæran, trener.