Kampreferat fra lørdag 19 mars 2016

Treningskamp mot Heimdal

KAMPREFERAT

Lør 19.03.16 spilte vårt 4.div lag sin andre treningskamp for sesongen. Kampen gikk mot Heimdal på Heimdalbanen. Til denne kampen hadde vi mange spillere borte av forskjellige årsaker. Spenningen var derfor stor om ungguttene ville ta opp hansken og vise at de vil kjempe om en plass i lagets første 11. Ungguttene viste en entusiasme og en arbeidsvilje av en annen verden. Gegenpressung……….. Når de rutinerte også fulgte opp, ble dette en god arbeidsseier.

Kampen endte i seier 4-2 til oss med scoringer av Robin, Tore, Ole og Richard.

Laget bestod av Eirik, Robin, Karl Erik, Tore, Stian, Aqqalu, Andreas, sindre, Øyvind med y, Ole M og Bjarne. Med oss som reserve hadde vi Richard Meland (takk Richard).

Neste treningskamp er mot Rissa 2 påskedag kl.1500 på Kolstadbanen.

Ketil, trener