Hitra - Frøya G 16. 21/4-16

Lokaloppgjør på Hitra idrettspark

Årets første lokaloppgjør og årets første seier for Frøya G16      Resultat  2 - 3

Målscorerne:  Mats Arntzen,   Ruben  Larsen,  Leif Magnus Vågø

Et jevn lokaloppgjør som kan beskrives som en stillingskrig mellom to jevne lag. Frøya med de fleste og største sjanser, 3 avslutninger som treffer stolpen. Hitra hadde også noen sjanser som de burde ha satt. Alt i alt en fortjent seier til Frøya.

0 - 1 kommer på corner.  Hitra utligner.

1 - 2 kommer etter flott forarbeid, innlegg fra venstre, avslutning i mål fra 5 meter.

1 - 3 kommer etter et brudd ca 25 meter. Avanserer og avslutter i mål fra 16 meter. Ballen treffer en hitraspiller og setter keeper litt ute av spill. Hitra reduserer til 2 - 3.

Frøya kan være fornøyd med resultatet, men har mye å jobbe med framover på banen.

Neste kamp er 7/5 , borte mot Klæbu

Per Ove.