Kil/Hemne -Frøya FFK 4.div 17/4-16

KAMPREFERAT FRØYA F.K 4.DIV Søn 17.04.16 spilte vi vår første serikamp sesongen 2016 mot Kil/Hemne2 på Hemne sparebank arena oppe i Hemne.

Kampen endte tilslutt 1-1 etter at vi har ledet kampen til 1 min på overtid. Ut fra spill og sjanser var dette en kamp vi burde vunnet med klar margin ut fra spill og sjanser. 3 stolpeskudd og flere klare 100 % sjanser ble brent. En positiv ting å ta med seg fra denne kampen var at vi stilte med en guttespiller og flere juniorer i fravær av sentrale spillere. Ungguttene har kommet for og bli, og å gi de sentrale spillerne kamp om plassen på laget. Målskorer for oss var Jørgen Karlsen. Vi startet med følgende lag; Sande, Robin, Tore, Stian, Karl Erik, sindre, Ullrik, Aqqalu, Bjarne, Øyvind og Jørgen. Benyttede reserver var Fredrik, Ole og Gus.

Ketil Fjæran