Frøya FFK 4 div - Orkla 2 25/4-16

KAMPREFERAT FRØYA F.K 4 DIV Man 25.04.16 spilte vi vår første hjemmekamp mot Orkla2.

Orkla2 kom med et meget sterkt lag, godt forsterket av mange spillere fra deres 3 div stall. Vi hadde fått tilbake spillere som Karolis og Jøran, samt at Olle var spilleklar. En meget jevn kamp som kunne bikket begge veier. Føler allikevel at vi var best foran begge målene. Vi ledet 1-0 etter 1 omgang. Tidlig i 2 omgang utligner Orkla2. Vi får straffespark 13 min før slutt . Jøran scorer og vi kontrollerer kampen inn. Vårt første mål ble scret av Gus. Vi startet med følgende lag; Sande, Gus, Tore, Karolis, Stian, Fredrik, Sindre, Jøran, Olle, Øyvind og Jørgen. Benyttede reserver var Ole, Ullrik, Bjarne og Robin.

Ketil Fjæran