Gimse - Frøya FFK 4 div 29.04.16

KAMPREFERAT FRØYA F.K 4 DIV Fredag 29.04.16 spilte vi vår 3 seriekamp for 2016 sesongen.

Det var en bortekamp mot Gimse oppe i Melhustraktene. Noen spillere er fortsatt borte av ulike grunner, men vi kunne allikevel mønstret et svært sterkt lag. Gimse tok ledelsen 1-0 etter 5 min av frøyværinge Kim Arntzen. Gimse fortsatte å lage litt småtrøbbel for oss utover omgangen, men vi tok oss sammen og puttet 2 ganger før pause. Målene ble skoret av Robin og Jørgen. I 2 omgang puttet vi 2 ganger til ved Øyvind og Jøran. Oppsummert var dette en kamp på det jevne av oss. Det skal allikevel sies at vi burde minst ha puttet 4 til 5 mål til. Laget som startet var; Sande, Gus, Tore, Karolis, Stian, Fredrik, Jøran, Olle, Bjarne, Robin og Jørgen. Benyttede reserver var Øyvind, Ole, Sindre og Karl Erik.

Ketil Fjæran