Kampreferat Frøya - Kvik 13/5-16

KAMPREFERAT FRØYA FK 4.DIV

Fredag den 13 mai 2016 tok vi imot serieleder Kvik til avvikling av vår 5 seriekamp for året. Kampen endte i 2-0 seier til oss etter 1 scoring i hver omgang. Målene ble scoret av Olle og Robin.

Til kampen ble det gitt en del taktiske føringer som gjorde at denne kampen hadde en forutsetning i seg til at vi kunne vinne. Føringene ble gjennomført perfekt av laget, samt at laget løste de situasjonsutfordringene vi fikk under kampen på perfekt måte. Kvik hadde et spillemessig overtak uten at dette medførte at de skapte noe særlig, farlige og gode var de, men….!  Vi var bunnsolide defensivt og best foran begge målene. Derav 2-0 seier. Ser at presse fremhever enkeltspillere, noe de skal få lov til, men dette var en lagseier av alle gutta. Takk til Kvik for en god kamp og takk til dommerne for å gi kampen en god flyt  hvor menn spiller fotball.

Laget som startet var; Sande, Gus, Tore, Karolis, Stian, Fredrik, Sindre, Olle, Robin, Jøran og Jørgen. På benken hadde vi Karl Erik, Øyvind, Bjarne, Eirik og Ole. Av disse fikk alle utespillerne spilletid.

Ketil